easy web builder

Cabina foto la nunta ta

Este timpul sa ai o cabina foto la evenimentul tau! Probabil, multi dintre voi va întrebati: merita sa comanzi o cabina foto la eveniment? Oare oaspetii vor face poze? Au ei nevoie de aceste poze? Raspunsul este da, da si înca o data da!
De ce merita sa comanzi o cabina foto?
- Oaspetii nu se vor plictisi. Câteodata, multi dintre ei sunt obositi de mesele de fourchette sau de bauturi (dar, daca voi veti întârzia la eveniment?) cabina foto le va ocupa timpul si nici nu vor observa cum trece acesta.
- O metoda sa interactionezi si sa cunosti oamenii. Uneori, la nunta, nu toti oaspetii se cunosc între ei. Cabina foto - este locul unde ei se vor cunoaste, vor râde si vor face poze împreuna.
- O poza ca amintire. Sa astepti pozele profesionale de la fotografi dureaza 3-4 luni, si nu suna deloc bine, iar, cu ajutorul cabinei foto, oaspetii vor pleca acasa cu poze printate direct de la eveniment. Dimineata se vor uita în poze si îsi vor aminti despre nunta voastra vesela si frumoasa.
Administratorul nostru mereu este gata sa ajute oaspetii sa faca pozele, iar moderatorul va aminti mereu despre existenta cabinei la eveniment. Asa ca investitia dvs va fi una utila. Cabina foto va va darui multe emotii pozitive voua, dar si oaspetilor vostri.

Tel, Viber, WhatsApp: +373 676 95 123
studioVR, Victor Reznicov, since 2012